Disclaimer email


COPIAZA DE AICI UN "DISCLAIMER" PENTRU MESAJUL TAU !

Model Nr. 1:Am gasit adresa dvs cautand firme pe internet.
Oferta este trimisa cu cea mai buna intentie, in cazul in care nu apreciati comunicarea va rugam sa ne comunicati acest lucru.
In conformitate cu Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicarilor electronice, acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece:
(1) - acceptarea de primire a ofertei nu va implica financiar;
(2) - contine toate datele noastre de identificare;

(3) - are scopul de a va informa cu privire la produse sau servicii ce va pot aduce beneficii;
(4) adresa dvs. de e-mail fie a fost obtinuta in mod direct ca urmare a unor corespondente anterioare sau deoarece sunteti un client/furnizor al companiei noastre sau a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris; fie a fost facuta publica de catre dvs. fie prin afisari cu caracter publicitar intr-un ghid de afaceri sau in cadrul unei intalniri de afaceri. Ne cerem scuze

daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. sau a provocat neplaceri.
Pentru DEZABONARE trimiteti un mail la adresa: '' nume @ domeniu '' cu mesajul DEZABONAREModel Nr. 2:Acest MESAJ a fost trimis la ---NR--- abonaţi.
Acest mesaj vă este trimis īn conformitate cu noua legislaţie internaţională privitoare la mesajele electronice pe email:

Secţiunea 301, paragraful (a)(2)(c) din S.1618 subtitlul 3 al Decretului 1618, aprobat de Congresul Internaţional al Reglemetării īn Comunicaţii Electronice.

Acest mesaj nu poate fi considerat SPAM deoarece include datele de contact ale expeditorului şi metoda de dezabonare.

Pentru a vă dezabona trimiteti mesaj la: nume @ domeniu.

Īn cazul īn care īntāmpinaţi dificultăţi cu modul de dezabonare vă rugăm să trimiteţi un reply cu subiectul: DEZABONARE(UNSUBSCRIBE).

Vă rugăm să acordaţi 24 ore pentru procesarea cererii.Model Nr. 3:ATENTIE:

Acest e-mail este destinat exclusiv destinatarului şi conţine informaţii confidenţiale. Distribuţia neautorizată, modificarea sau divulgarea conţinutului acestui e-mail este ilegală. Dacă aţi primit acest e-mail din greşeală, vă rugăm să anunţaţi expeditorul printr-un reply.
Vă rugăm de asemenea să ştergeţi acest e-mail din sistemul dumneavoastră şi să nu-l copiaţi sau să divulgaţi conţinutul său niciunei alte persoane. Transmiterea acestui e-mail nu poate fi consideră sigură, īntrucāt informaţiile ar putea fi interceptate, corupte, pierdute, distruse, sosite cu īntārziere, incomplete sau virusate. Expeditorul, prin urmare, īşi declină orice responsabilitate īn privinţa oricăror erori sau omisiuni īn conţinutul acestui mesaj, care apar ca urmare a transmiterii acestui e-mail. Informaţii, opinii sau concluzii conţinute īn acest mesaj care nu se referă la afacerile oficiale ale companiei se consideră a nu fi aprobate de aceasta.Model Nr. 4:Acest mesaj va este transmis de..................... El nu se doreste a fi catalogat drept SPAM*, deoarece contine toate coordonatele de contact ale expeditorului.
Mesajul va este transmis din dorinta de a va prezenta produsele si serviciile pe care vi le putem oferi. Adresa D-voastra de e-mail figureaza in baza noastra de date dintr-unul din urmatoarele motive: sunteti clientul nostru, a fost gasita pe un site public** sau a fost publicata intr-unul din numeroasele ghiduri de afaceri existente in Romania. Acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita
sa profitati de ofertele noastre. Nu dorim sa fim inoportuni. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea D-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs. Iar daca doriti sa nu mai primiti mesaje publicitare in viitor sau articole de interes in productia publicitara va rugam sa trimiteti un mesaj cu subiectul NU OFERTA.

Va multumim anticipat pentru intelegere!


* In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, Art. 1 - Definitii, Punctul 8:"Nu constituie prin ele insele comunicari comerciale urmatoarele: informatii permitand accesul direct la activitatea unei persoane fizice sau juridice, in special un nume de domeniu sau o adresa de posta electronica, comunicari legate de produsele, serviciile, imaginea, numele ori marcile unei persoane

fizice sau juridice, efectuate de un tert independent fata de persoana in cauza...", acest mesaj nu este si nu poate fi considerat un mesaj comercial (SPAM). ** Un site public reprezinta site-uri ale camerelor de comert, cataloage online sau alte site-uri de interes general unde adresa D-voastra de e-mail era publicata.Model Nr. 5:Prezentul mesaj constituie o Informatie confidentiala si este proprietatea exclusiva a ................................Mesajul se adreseaza numai persoanei fizice sau juridice mentionata ca destinatara, precum si altor persoane autorizate sa-l primeasca. In cazul in care nu sunteti
destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea civila si penala. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dvs....................................nu este raspunzatoare pentru orice modificari care pot fi aduse prezentului mesaj si nici pentru intarzierile care pot surveni in receptionarea acestuia.The content of this communication is classified as.....................................Confidential and Proprietary Information.The content of this communication is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorized to receive it. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful. If you have received this communication in error, please notify us immediately by responding to this communication then delete it from your system. E-mail are susceptible to alteration. ..................................is neither liable for the proper, complete transmission of the information contained in this communication nor delay in its receipt.Model Nr. 6:Prezentul mesaj va este adresat ca si propunere de abonare la newsletterul: ...........................................! facand click pe linkul urmator:....................................... Daca nu sunteti interesat, va rog sa ignorati acest mesaj si sa ne acceptati scuzele pentru deranj. Acesta este singurul mesaj pe care il veti primi si nu va vom mai trimite emailuri in continuare.Va multumesc.Ati primit acest e-mail dintr-unul din urmatoarele motive: ati solicitat primirea ofertei noastre, sunteti un client al companiei noastre, sunteti in baza noastra de date ca urmare a unor corespondente anterioare, adresa Dumneavoastra de e-mail a fost selectata dintr-o baza de date la care ati subscris, adresa Dumneavoastra a fost facuta publica prin afisari cu caracter publicitar sau se regaseste in site-urile publice si a fost folosita pentru a va aduce la cunostinta serviciile noastre. Ne cerem scuze anticipat pentru orice neplaceri cauzate de acest mesaj. Mesajul nu poate fi considerat spam, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de dezabonare (prin e-mail). Apreciem si intelegem intimitatea Dumneavoastra si ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la Dumneavoastra. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa stergeti acest mesaj.

Va multumim.Model Nr. 7:NOTIFICARE DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATE A MESAJULUI. Acest mesaj si/sau fisierele atasate pot contine informatii ce sunt confidentiale sau clasificate. In cazul in care le-ati primit din greseala, fara sa fiti destinatarul intentionat, va rugam sa-l stergeti imediat si notificati expeditorul. Copierea, utilizarea sau distribuirea catre alte persoane a prezentului mesaj, fara cunostinta expeditorului, este impotriva legii. Responsabilitatea protejarii sistemului impotriva virusilor si a autentificarii acestui mesaj depind exclusiv de destinatar.MESSAGE CONFIDENTIALITY AND SECURITY NOTICE This message or/and its attached files may contain information that are privileged and classified. In case you received it by error, without you being the intended recipient, please delete it immediately from your system and notify the sender. Copying, use or distribution to others of this message, without the consent of the sender, is against the law. The responsibility for the protection of the system from viruses and for the authentication of this message is exclusively upon the recipient.

NOTA:

Adresele de e-mail care va sunt oferite spre vanzare sunt adrese oficiale ale persoanelor juridice romāne listate in cataloage publice, in vederea primirii de mesaje de la potentiali clienti si furnizori. In aceste conditii este indeplinita prevederea articolului 7, alineatul 1 din legea numarul 365/2002, privind consimtamantul destinatarului.


NOTA: Toate mesajele trimise de dvs. vor contine in interior datele complete de identificare a expeditorului (denumire completa, cod unic de inregistrare, adresa, numere de telefon si fax precum si adresa de e-mail). Mesajele transmise vor preciza in mod expres adresa de e-mail a expeditorului de pe care se face trimiterea precum si pe care se poate raspunde.